VECKANS BABE

Godmorgon alla läsare. Har ni sovit gott? Idag är sista dagen i skolan innan helgen. Det är jävligt skönt att slippa skolan i två dagar. Jag kommer röja och festa heeeeeela helgen!! Jag ska supa mig så jävla packad så att jag inte kommer ihåg vad jag heter eller vart jag bor...

Men , tillbaka till varför jag skriver det här inlägget överhuvudtaget...
Jag har börjat med en ny grej här på bloggen, nämligen veckans babe.

OCH DEBUTEN TILL VECKANS BABE GÅR TILL ÄLSKADE TOWE SJÖBERG (www.towesjoberg.blogg.se)
hon är en mycket vacker flicka.... (host.)

MIN IDOL

Som ni alla vet så byter jag idol och förebild väldigt ofta. Denna vecka är det självaste LOUISE HANISCH SOM ÄR MIN IDOL OCH FÖREBILD. JAG ÄLSKAR DIIIG

bilder lånade från http://louisehanisch.blogg.se 


    
du är så jävla snygg



   
    snygging <3


min idol<3

älskar dig<3

Solen skiner .

Hej alla mina miljoner läsare! :)

Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har vart bortrest hela lovet + några dagar till! Bilder kommer såklart senare på mig och min underbara familj och andra nära.
Jag var ju som sagt i Dalarna och hälsade på min underbara släkt som jag inte träffar särskilt ofta. Det är lika mysigt varje gång.  Det har vart ett så underbart väder denna lov vecka och solen har skinit hela veckan. Jag har haft det jätte bra, men nu sitter jag i skolan som vanligt igen.. Det är inte kul, jag har en 3 timmars lektion att se fram emot! Det är inte uppskattat alls. men nu ska jag börja röra mig ut till solen ett tag. Man måste ju passa på !

Vi hörs senare.
Puss&kram
j.s

SOLEN SKINER ! ME LIKE <3

hej allihopa!

w e ye5rj 

Kolla vilken fin sten jag hittade ute idag :) Den liknar ett hjärta , söt va? den ska jag ge till min pojkvän som jag tyvär måste hålla hemlig i bloggen, eftersom jag är så känd som jag är nu,.

Puss och kram

/j.s


RSS 2.0